PMO Gilde organiseert congres waar PPM en PMO tooling centraal staat

Maandag 14 november vindt het PMO Gilde Jaarcongres plaats. Project portfoliomanagement en de tooling die je daarbij kan ondersteunen zullen hierbij centraal staan. Inspirerende sprekers van de Erasmus Universiteit (Ing. Anton Opperman) en Sogeti (Anique Wilmer en Kshitij Thakur) zullen hierbij aanwezig zijn.

Tijdens het congres voor projectmanagers en professionals werkzaam binnen het projectmanagement vakgebied gaan de organisatoren in op het toenemende belang van Project Portfolio Management (PPM) en de praktische toepasbaarheid daarvan. “In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, is het meer dan ooit belangrijk dat projecten worden geordend op prioriteit, waarbij organisatiedoelstellingen voorop staan. Een goed doordacht portfolio is daarbij van groot belang”, zo schrijft PMO Gilde op haar website.

PMO Gilde is opgericht in 2014 en is een krachtenbundeling van vijf partijen: PMO Institute, Intermedius, Phidean, Pure! Professionals en kennisbemiddelaar HeadFirst. De stichting heeft als doel om de kwaliteit van het PMO-vakgebied over de hele breedte te verbeteren, en consistentie en standaardisatie in functieprofielen te bevorderen.

Voor meer infromatie over PMO Gilde jaarcongres 2016. Ga naar: www.pmogilde.nl