Over ons

Onder invloed van economische- en maatschappelijke ontwikkelingen hebben bestuurders, managers en medewerkers van organisaties hun handen vol aan het realiseren van veranderingen. Stakeholders verlangen dat resultaten van programma’s en projecten conform afspraken worden opgeleverd. Zodat na invoering van die resultaten het beoogde doel zoals klantwaarde, maatschappelijk belang en/of rendement wordt gerealiseerd.

PMO Institute is expert in het organiseren van Portfolio-, Programma- en Project Management (PPM). Vanuit een integrale visie op PPM bieden wij onze diensten, waarbij wij onze klanten helpen om vernieuwingen, zoals Agile PPM, op een juiste manier en in het juiste tempo te introduceren.
 

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.– Albert Einstein

 

Creëren van waarde

Goede mensen kunnen ondersneeuwen en projecten vastlopen door druk, vaak veroorzaakt door een woud van regels en procedures of de complexiteit van de omgeving. Onze mensen brengen de eenvoud terug, zorgen voor inzicht en een fundament waarop mensen gemotiveerd en met succes projecten kunnen uitvoeren. Gericht op samenwerking, gezamenlijke verantwoordelijkheid en het creëren van waarde, zoals het bedoeld is!

 

Klanten

PMO Institute is werkzaam voor opdrachtgevers in diverse sectoren, zoals de overheid, semioverheid, gezondheidszorg, onderwijs, handel en dienstverlening, industrie. Opdrachtgevers vragen ons graag terug. Zij kennen het profiel van onze medewerkers: kundig, resultaatgericht, praktisch, betrouwbaar, betrokken, communicatief, degelijk en professioneel.

 

Heeft u interesse?

Dan komen wij graag met u in contact voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking over:

Advies en ondersteuning
Cursussen & workshops
Software

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@pmoinstitute.com of bel Erik de Kooter op +31 (0)30 8009240.