Advies

Portfolio-, Programma- en PMO Managers van PMO Institute overzien door hun jarenlange ervaring de omgeving waarin zij een verandering moeten realiseren en borgen. Onze projectmanagers zijn er aan gewend om met de beschikbare mensen en middelen het overeengekomen resultaat neer te zetten, op tijd, binnen budget en conform de afgesproken kwaliteit/wensen.

Op basis van de strategische doelstellingen van een organisatie worden programma’s en projecten geïnitieerd en uitgevoerd, PMO Institute helpt klanten hierbij. Vanaf het opbouwen van een portfolio van programma’s en projecten, de opzet van business cases, capaciteit management, de uitvoering tot en met het realiseren van de baten.

De adviseurs en project managers van PMO Institute houden in hun werkzaamheden rekening met de cultuur van uw organisatie, de kennis en vaardigheden van uw medewerkers, de complexiteit, project volwassenheid etc.
 

PMO Institute ondersteunt u met praktische oplossingen, gericht op verbetering

Programma- en Project Ondersteuning – grip, inzicht en overzicht over programma’s en projecten
Portfolio Management – ordenen en prioriteren van nieuwe projecten in samenhang met bestaande projecten en capaciteit
Baten Management – bijdragen aan de groei van de organisatie
Kennis- en Kwaliteit management – reduceren van bedrijfsrisico’s en toepassen van lessons learned
Governance – organiseren van de kwaliteit van de besluitvorming
Competentie ontwikkeling en vaardigheden – ontwikkelen van de persoonlijke effectiviteit, leiderschap en vaardigheden.

Al onze professionals zijn vanzelfsprekend thuis in de meest gebruikte frameworks en methodieken, zoals PMBok, Prince II, P3O, Agile Scrum, LEAN, Projectmatig werken- of Projectmatig creëren.
 

Krijg inzicht in uw Portfolio- en Programma Management

Met de PMO MaturityScan© krijgt u inzicht in de prestaties van uw Portfolio- en Programma Management(PPM). De MaturityScan© van PMO Institute kan worden uitgevoerd bij zowel de opzet als bij een reeds georganiseerde PPM omgeving.

PMO MaturityScan ©  
 
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@pmoinstitute.com of contact opnemen met Erik de Kooter via 06 – 371 73 813.