Aanpak van PMO Institute

Renderen de investeringen die uw organisatie heeft gedaan in projecten en programma’s? Wilt u sneller en beter inzicht in de status en voortgang? Of hebt u nog helemaal geen inzicht? Met de aanpak van PMO Institute maakt u projecten en programma’s beter beheersbaar en kunt u de voortgang beter verklaren en voorspellen.

Ons motto is: “Think big, start small and achieve results”. In de eerste fase van onze aanpak leggen wij met u een stevig fundament.

Op basis van dit fundament werken wij met u aan de verdere groei van uw PMO. In onze overtuiging zorgt uw PMO voor:

 
Wilt u een onafhankelijke blik op de performance van uw PMO? of wilt u een audit uitvoeren op een project of programma? PMO Institute heeft de ervaring om dit uit te voeren. Wij leveren niet alleen een rapport maar ook de nodige aanbevelingen. Ook kunnen wij uw medewerkers opleiden om de basis controles zelf uit te voeren.

PMO Institute biedt een compleet cursusprogramma aan voor de verschillende rollen binnen een PMO. Ook levert PMO Institute Opmaat cursussen rond een bepaald thema, of een In-company training, volledig afgestemd op uw wensen.

Bent u op zoek naar tijdelijke bemensing voor uw project organisatie? PMO Institute levert u de juiste professional voor de juiste rol in uw PMO. Vanaf het moment dat plannen worden geïnitieerd tot en met de afronding van uw programma of project én zelfs daarna.

Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.