Programma- en Project Ondersteuning

Heeft u, éénduidig en transparant inzicht in de status en voortgang van uw programma’s en projecten? Leveren uw programma- en project officers voldoende bijdrage aan een succesvolle oplevering van programma’s en projecten? Bij programma- en project ondersteuning gaat het om efficiënte ondersteuning. Tijdig betekenisvolle informatie opleveren over de voortgang van belangrijke veranderingstrajecten.

Om met succes projectmatig te werken moet het niveau van projectvolwassenheid van de organisatie en de programma- en project ondersteuning ongeveer gelijk zijn.

De centrale vraag bij Programma- en Project Ondersteuning is: Doen we de projecten op de juiste wijze?
 

Succesvolle programma- en project ondersteuning is kritisch over haar performance. Levert een duidelijke bijdrage aan de oplevering van Projecten en Programma’s. Is continue bezig om de dienstverlening te verbeteren en is er op gericht dit zo efficiënt mogelijk te doen.– PMO Institute
 

Advies nodig?

Wij kunnen u helpen om uw Programma- en Project Ondersteuning te verbeteren. Lees meer over onze aanpak bij Programma- en Project Ondersteuning.

Lees meer  
 


Cursussen aansluitend op Programma- en Project Ondersteuning

IPMA PMO
PMO Medewerker / Project-, Programma Secretaris
Project / PMO controller
Persoonlijke effectiviteit
 


Heeft u een vraag over Programma- en Project Ondersteuning?

Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@pmoinstitute.com of neem contact op met onze adviseur via 06 – 200 88 255.