Competentie ontwikkeling en vaardigheden

Vakkennis en ervaring zijn niet meer voldoende voor het leveren van een goede prestatie. Mensen staan voortdurend met elkaar in verbinding en moeten over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden beschikken om goed te kunnen functioneren. In een programma- en projectomgeving wordt een beroep gedaan op een specifieke set van bekwaamheden, vooral ook in probleemsituaties.

PMO Institute biedt een compleet cursus programma voor de verschillende rollen in een Portfolio-, Programma- en Project omgeving. De cursussen onderscheiden zich op inhoud door hun aansluiting op de dagelijkse praktijk en de training van softskills. Gericht op het functioneren in een programma- en projectomgeving. Vertrekpunten zijn standaarden als Prince II®, P3O® en de Competentieprofielen van het IPMA. PMO Institute biedt cursussen op basis van open inschrijving of In-company.
 

PMOs must have the right people in place to actually serve as stewards of value in support of strategic initiatives. It is no longer enough to focus talent development only on technical project-management skills.– Strategic Initiative Management The Boston Consulting Group Inc. 2013
 


Cursussen aansluitend op Competentie ontwikkeling en vaardigheden

Portfolio Management & Organisatie
Persoonlijke effectiviteit
Projectmanagement en Leidinggeven

In-company


Heeft u een vraag over Competentie ontwikkeling en vaardigheden?

Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@pmoinstitute.com of neem contact op met Tjalling Klaucke via 06 – 200 88 255.