Cursussen

PMO Institute biedt een cursus programma (open inschrijving en In-company) aan voor de verschillende rollen in een Portfolio-, Programma en Project omgeving. De cursussen zijn gebaseerd op Prince II®, P3O®, de IPMA competentieprofielen en zijn volledig gericht op de dagelijkse praktijk van het werken in een programma- en project omgeving.
 

Overzicht cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursussen van PMO Institute. Heeft u een vraag of belangstelling voor een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@pmoinstitute.com of contact opnemen met Erik de Kooter via 06 – 371 73 813.


PMO
Portfoliomanagement & Organisatie
PMO Medewerker / Project-, Programma Secretaris
Introductie Agile / Scrum voor de projectondersteuner
Agile Scrum Officer
IPMA PMO


PMO Specialist
Project Controller
Project Controller – vervolg


In-company en maatwerk
De ideale mogelijkheid als er binnen uw organisatie meerdere mensen met dezelfde leerbehoefte zijn. De cursussen die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen we speciaal voor u In-company verzorgen. In overleg leggen we accenten op onderwerpen. Organisatie specifieke voorbeelden, cases en relevante best-practices komen uitgebreid aan de orde. Individuele- of groepsintake op softskills is mogelijk waardoor het rendement van de cursus voor de deelnemers hoog is. Een In-company programma is mogelijk vanaf 4 personen. PMO Institute heeft ruime ervaring in het verzorgen van In-company programma’s, o.a. bij KAS BANK, DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) en Stichting ICTU, opgericht door het ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de BAR-Organisatie (samenwerkingsverband tussen drie gemeenten).

Andere mogelijkheden die PMO Institute biedt zijn Opmaat cursussen rond een bepaald thema of een combinatie van een opleidings- en coaching traject uitwerken. Helemaal afgestemd op uw bedrijf en doelstellingen.

Voor een In-company cursus, een Opmaat cursus, eventueel in combinatie met een coaching traject maken wij op verzoek graag een offerte.

Direct aanvragen