Onze diensten

Advies
Cursussen
Workshops
 

Renderen de investeringen die uw organisatie heeft gedaan in projecten en programma’s? Wilt u sneller en beter inzicht in de status en voortgang? Of hebt u nog helemaal geen inzicht? Met de Aanpak van PMO Institute maakt u projecten en programma’s beter beheersbaar en kunt u de voortgang beter verklaren en voorspellen.

In de eerste fase van onze aanpak leggen wij met u een stevig fundament. Op basis van dit fundament werken wij met u aan de verdere groei van uw PMO. In onze overtuiging zorgt uw PMO voor:

  • Transparant Portfolio Management. Heldere keuzes en prioriteitstelling van programma’s en projecten. Gekoppeld aan de doelstellingen van uw organisatie
  • Ondersteuning bij de uitvoering van programma’s en projecten. Eenduidige informatie over de voortgang van uw belangrijkste veranderingstrajecten
  • Dat u na afronding van een programma of project kunt blijven monitoren of de business case wordt gerealiseerd (Baten Management) en indien nodig bijsturen
  • Borging van kennis en helpt u bij de verbetering van de kwaliteit in besluitvorming en uitvoering

Wilt u een onafhankelijke blik op de performance van uw PMO? of wilt u een audit uitvoeren op een project of programma?
PMO Institute heeft de ervaring om dit uit te voeren. Uw medewerkers kunnen wij opleiden om de basis controles zelf uit te voeren.

PMO Institute biedt een compleet cursusprogramma aan voor de verschillende rollen binnen een PMO. Ook levert PMO Institute In-Company training programma’s, volledig afgestemd op uw wensen en Opmaat cursussen rond een bepaald thema.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@pmoinstitute.com of neem contact op met Erik de Kooter via +31 (0)30 800 9240.