Kennis- en Kwaliteit management

Voldoet het resultaat van programma’s en projecten aan de verwachtingen van de opdrachtgever? Levert het Programma- en Project Office voldoende toegevoegde waarde, of kan de kwaliteit beter of moeten de kosten omlaag? Hoe is het risico management georganiseerd?

Bij de uitvoering van programma’s en projecten verwacht de organisatie ondersteuning van een efficiënte eenheid. Naast goed lopende processen is een cultuur van samenwerking met focus op realisatie van de projecten en programma’s voorwaarde voor succes. Vanuit het klantperspectief vormen deze aspecten een belangrijke toegevoegde waarde van een Programma- en Project Office.

De centrale vraag bij Kennis- en Kwaliteit management is: Worden de resultaten conform afspraken opgeleverd?
 

Leerzaam, veel informatie. Met de kennis die ik heb verkregen kan ik verdere stappen maken met het professionaliseren van het PMO.– C. van Russel, deelnemer cursus
 

Advies nodig?

Wij kunnen u helpen om uw Programma- en Project Ondersteuning te verbeteren. Lees meer over onze aanpak bij Kennis- en Kwaliteit management.

Lees meer  
 


Cursussen aansluitend op Kennis- en Kwaliteit management

Portfolio Management & Organisatie
PMO Medewerker / Project-, Programma Secretaris

In-company
 


Heeft u een vraag over Kennis- en kwaliteit management?

Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@pmoinstitute.com of neem contact op met onze adviseur via 06 – 200 88 255.