Software

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio®

PROBEER DIRECT
 

Portfoliomanagement

Programma’s en projecten zijn de belangrijkste instrumenten voor het realiseren van veranderingen. Door de snelle groei van Agile (met SAFe en SCRUM) groeit het aantal (ICT)projecten. Elke dag zijn er nieuwe ideeën en worden er projecten gestart en uitgevoerd. Daarnaast heeft u te maken een bestaand ICT landschap.

Thinking Portfolio® is een tool die u helpt bij het stellen van de juiste prioriteiten en besluitvorming op basis van actuele informatie. Of het nu gaat om de verdere ontwikkeling van bestaande systemen (APM), projecten (PPM) of het ontwikkelen van nieuwe initiatieven (Idea en Demand).

Varianten Portfoliomanagement Software

  1. Applicatie portfoliomanagement (APM) Software – beheren van legacy.
  2. Project portfoliomanagement (PPM) Software – maken van keuzes en projectvoortgang.
  3. Idea en Demand management (add-on PPM) – organiseren van ideeën en vragen uit de lijn.
  4. Risicomanagement portfolio Software – praktisch platform voor risicobeheer.

 

Over Thinking Portfolio®

Thinking Portfolio® is een eenvoudige en krachtige oplossing voor organisaties die over willen stappen van spreadsheets naar een professionele management tool, maar geen jaren willen besteden aan de implementatie. Thinking Portfolio® bestaat uit twee los verkrijgbare applicaties (APM en PPM). De op SaaS gebaseerde tooling gebruikt u voor applicatie portfoliomanagement, project portfoliomanagement en idea en demand management (add-on bij PPM). Thinking Portfolio® wordt in meer dan 50 landen gebruikt door middelgrote en grote organisaties in de (semi-) publieke sector en het bedrijfsleven. Relevante en actuele informatie is altijd en overal beschikbaar op uw tablet, PC of laptop. Tegen een vast bedrag per maand voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Eenvoudig in gebruik

Thinking Portfolio® is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie, die een minimum aan administratie vraagt. Voor gebruikers wel zo prettig. Gegevens worden veelal grafisch gepresenteerd.

Voorbeeld rapportages:


Modules vormen de bouwstenen van Thinking Portfolio®. Er is een grote hoeveelheid modules beschikbaar en de opzet ervan is flexibel. Het is dus mogelijk om Thinking Portfolio® op maat in te richten, naar de taal en wensen van uw organisatie en gebruikers.

Voorbeeld modules:

Modules Portfoliomanagement Software

Betrouwbaar in de Cloud

Thinking Portfolio zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag, snel en veilig de juiste informatie bij de hand heeft. Dit alles vanuit de cloud. De applicatie wordt gehost in een datacenter dat voldoet aan de veiligheidsnormen van overheden, financiële instellingen, telecom- en productiebedrijven. Met de invoering van Thinking Portfolio hoeft u dus niet te investeren in dure software of een infrastructuur. Voor tijdsregistratie, financiën en projectdocumentatie kan Thinking Portfolio® gekoppeld worden aan andere systemen. Deze koppeling elimineert de noodzaak om dezelfde informatie op verschillende plaatsen bij te houden. Security en gebruiksgemak gaan samen, door de mogelijkheid van integratie met Security Assertion Markup Language (SAML) of Active Directory Federation Services (ADFS) van Microsoft.

 

Snelle implementatie

PMO Institute richt Thinking Portfolio® op een pragmatische wijze met u in:

  • In enkele workshops richten wij de applicatie (applicatie-, project- en/of idea en demand management) samen met u in. Het resultaat is een ‘lookalike’ versie van de uiteindelijke toepassing.
  • Na goedkeuring van de ‘lookalike’ versie configureren wij de software.
  • Gegevens uit de bestaande projectdatabase of spreadsheets kunnen, indien gewenst, worden ingelezen.
  • Hierna leveren wij u een eerste Nederlands- en/of Engelstalige versie op en leert u, met onze begeleiding, werken met de applicatie.

Wij helpen u met de implementatie en het maken van rapporten. Uw administrator wordt door ons getraind. Na oplevering kan uw administrator gebruik maken van onze support.

Verdere aanpassing van de applicatie blijft mogelijk. Met PMO Institute bent u verzekerd van een professionele implementatie. Onze mensen hebben ruime kennis van de applicatie en uitgebreide ervaring met het opzetten en inrichten van portfoliomanagement.

Thinking Portfolio

Download Multi Portfolio Platform Whitepaper.

Download brochure

Download de ‘Portfolio rapportage Whitepaper’.

Provincie Noord-Holland

Krijg inzicht in de mogelijkheden.

Portfoliomanagement software

Vraag vrijblijvend aan

Klanten Thinking Portfolio®

Laatste nieuws