In-company

In-company

De ideale mogelijkheid als er binnen uw organisatie meerdere mensen met dezelfde leerbehoefte zijn. De cursussen die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen we speciaal voor u In-company verzorgen. In overleg leggen we accenten op onderwerpen. Organisatie specifieke voorbeelden, cases en relevante best-practices komen uitgebreid aan de orde. Individuele- of groepsintake op softskills is mogelijk waardoor het rendement van de cursus voor de deelnemers hoog is. Een In-company programma is mogelijk vanaf 4 personen. PMO Institute heeft ruime ervaring in het verzorgen van In-company programma’s, o.a. bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs), Hogeschool Utrecht, KAS BANK en Stichting ICTU, opgericht door het ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Andere mogelijkheden die PMO Institute biedt zijn Opmaat cursussen rond een bepaald thema of een combinatie van een opleidings- en coaching traject uitwerken. Helemaal afgestemd op uw bedrijf en doelstellingen.

Voor een In-company cursus, een Opmaat cursus, eventueel in combinatie met een coaching traject maken wij op verzoek graag een offerte.


Cursus In-company aanvragen