Workshops

Op aanvraag van klanten en partners verzorgt PMO Institute werksessies. Hierin worden onderwerpen op interactieve wijze en aan de hand van de dagelijkse praktijk behandeld.
 

Project Management in Vogelvlucht
Naast een interactieve en toegankelijke introductie in de principes van Projectmanagement, gaat de workshop tevens in op nieuwe inzichten waarom de eigen projecten niet goed lopen en hoe deze verbeterd kunnen worden.
 

Goed opdrachtgeverschap
Na deze workshop hebt u een goed inzicht in de rol van opdrachtgever en wat er van u verwacht wordt. Maar ook bent u in staat om een goede gesprekspartner te zijn voor uw opdrachtnemer of projectmanager.
 

Workshop Baten Management
Bij baten management gaat het om maximale uitnutting van investeringen. Met een pragmatische aanpak van baten management is snel winst te behalen. Deze workshop helpt bij invoering van baten management met focus op waarde en resultaat.
 

Workshop Competentieprofielen PMO
Competentie Profielen, Certificeringsniveaus en functies bij projectmanagement en projectsupport.
 

Workshop Programma- en Projectondersteuning
Een kennismaking met Programma- en Projectondersteuning.

Een workshop duurt gemiddeld 3 uur, maar kan in overleg ook worden aangepast.
 

Bent u geïnteresseerd in een workshop of maatwerkprogramma van PMO Institute? Stuur ons bericht voor nadere informatie of bel met Erik de Kooter, telefoonnummer 06 – 371 73 813.