Batenmanagement

Renderen uw investeringen in programma’s en projecten? Na oplevering van een (ICT) project wilt u het beoogde doel van de verandering behalen. Met Baten Management© van PMO Institute krijgt u inzicht in de waarde toevoeging op het resultaat en kunt u, waar nodig, bijsturen.

De financiële ruimte van organisaties is beperkt. Op directie- en management niveau wordt meer dan ooit kritisch gekeken naar investeringen en allocatie van mensen en middelen. Geld kan maar één keer uitgegeven worden. Invoering van Baten Management© heeft vanaf het eerste moment positieve invloed op de kwaliteit van business cases.

De centrale vraag is: Worden de beoogde baten gerealiseerd?
 

Batenmanagement is dé manier om de beoogde ‘outcome’ van een project of programma in de lijnorganisatie te realiseren en maximaliseren.– PMO Institute
 

Advies nodig?

Wij kunnen u helpen om uw Batenmanagement te verbeteren. Lees meer over onze aanpak en welke resultaten het uw organisatie kan opleveren.

Lees meer  
 


Cursussen en workshops aansluitend op Batenmanagement

Batenmanagement
PMO Medewerker / Project-, Programma Secretaris
Project / PMO controller
Project / PMO controller – vervolg
 


Heeft u een vraag over Batenmanagement?

Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@pmoinstitute.com of neem contact op met onze adviseur via 06 – 200 88 255.