Portfoliomanagement

Direct aanvragen  
 

De centrale vraag die u met ons advies en Portfoliomanagement oplossingen beantwoordt is: doen wij de juiste projecten? Organisaties hebben te maken met toenemende snelheid en complexiteit van veranderingen. Meer dan ooit moeten heldere keuzes en prioriteitstelling van programma’s en projecten gedaan worden. Gericht op de doelstellingen van uw organisatie. Vanuit het advies richten onze specialisten, met een bewezen agile aanpak en concrete oplossingen, Portfoliomanagement in korte tijd met u in.
 

Aanpak PMO Institute

Portfoliomanagement inrichten

  • Verzamelen van portfolio gegevens en prioriteren
  • Inzichtelijk capaciteit management
  • Opzetten en implementeren van portfolio governance
  • Ordenen in samenhang van doel en belang nieuwe projecten en voortgang bestaande projecten

 
Wat levert Agile PPM uw organisatie op?

  • Snel kunnen inspelen op veranderingen
  • Focus op bijdrage aan strategische doelstellingen
  • Optimale allocatie van de middelen

 
Project- Portfoliomanagement Software:
Voor een effectieve ondersteuning van uw Portfoliomanagement kunt u de innovatieve software van Thinking Portfolio® (download pdf) inzetten. Thinking Portfolio wordt dagelijks in meer dan 50 landen door ruim 10.000 mensen gebruikt. PMO Institute levert Thinking Portfolio als Cloudservice tegen een vast maandbedrag. In het Nederlands of Engels. Thinking Portfolio biedt tegen lage administratie en beheerkosten op toegankelijke wijze inzicht in het portfolio van programma’s en projecten. Door de eenvoud van de applicatie en met behulp van een systematische aanpak door PMO Institute kost de invoering van Thinking Portfolio slechts enkele weken. Na invoering heeft uw organisatie een middel voor het sneller nemen van beter onderbouwde besluiten over investeringen.
 


Meer informatie over Portfoliomanagement?

Wilt u advies en/of informatie over onze Portfoliomanagement oplossingen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken hoe wij u verder kunnen helpen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Erik de Kooter op +31 (0)30 8009240.