Opleidingen

PMO Institute biedt organisaties diverse cursussen (open inschrijving, In-company en maatwerk) en workshops. Vakinhoudelijk en gericht op de ontwikkeling van gedragscompetenties (softskills).
 

Cursussen (open inschrijving)

Tijdens de cursusdagen ligt het accent op de dagelijkse praktijk. Wat wordt er vanuit de projectomgeving aan resultaat van je verwacht en op welke wijze kun je dit in het dagelijkse werk vormgeven? Praktijkopdrachten, vraagstukken, het delen van ervaringen en discussie vormen het belangrijkste onderdeel van het vakinhoudelijke programma. De cursussen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling in een projectomgeving. Effectiever werken en beter samenwerken in projecten door de persoonlijke kracht te versterken. Dit begint met kennis van het eigen gedrag en het effect hiervan op anderen. Training van houding en gedrag, communicatie en presentatie conform het competentieprofielen van het IPMA vormen een stevige basis voor verdere groei.

Bekijk cursussen  
 

Cursussen (In-company)

De ideale mogelijkheid als er binnen uw organisatie meerdere mensen met dezelfde leerbehoefte zijn. De cursussen die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen we speciaal voor u in-company verzorgen. In overleg leggen we accenten op onderwerpen. Organisatie specifieke voorbeelden, cases en relevante best-practices komen uitgebreid aan de orde. Individuele- of groepsintake op softskills is mogelijk waardoor het rendement van de cursus voor de deelnemers hoog is. PMO Institute heeft ruime ervaring in het verzorgen van In-company programma’s, o.a. bij ICTU, een instelling van en voor de overheid en DUO.

Direct aanvragen
 

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

PMO Institute biedt een compleet trainingsprogramma, gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei in een projectomgeving, zowel voor Project Managers als voor PMO’ers. In verschillende trainingsprogramma’s komen onderwerpen aan de orde zoals kennis van het eigen gedrag, het effect op anderen, vergroten stressbestendigheid, effectiever werken, samenwerken in projecten, beïnvloeding en communicatievaardigheden.

Bekijk cursussen
 

Workshops en verder maatwerk

Ook levert PMO Institute Opmaat cursussen en Workshops rond een bepaald thema. Daarnaast is het mogelijk om een volledig opleidings- of coaching traject op maat samen te stellen. Volledig afgestemd op uw organisatie en doelstellingen.

Bekijk workshops
 


Vraag over opleidingen?

Heeft u een vraag of belangstelling voor een vrijblijvend gesprek over opleidingsmogelijkheden? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@pmoinstitute.com of contact opnemen met Erik de Kooter via 06 – 371 73 813.