Ben jij een van de eerste PMO’ers met een IPMA PMO Certificaat?

IPMA PMO certificaat een feit

Met ingang van oktober 2015 is het mogelijk om bij IPMA het certificaat IPMA PMO te behalen. Hiermee zet IPMA het PMO vakgebied nadrukkelijk op de kaart. PMO Institute en Cerios bieden vanaf oktober een trainingsprogramma van vier dagen waarin professionals, die werkzaam zijn in een Project Management Office, door onze ervaren trainers worden voorbereid op het succesvol behalen van het IPMA PMO certificaat.

Al meer dan 10 jaar verzorgen onze gekwalificeerde trainers IPMA cursussen en met succes. Op basis van hun kennis en ervaring met het voorbereiden van kandidaten op een IPMA examen hebben zij een trainingsprogramma samengesteld. Je bouwt kennis op van alle aspecten binnen het PMO vakgebied en leert kritisch kijken naar je eigen functioneren. Tijdens het programma bouw je aan kennis over onderwerpen waarmee je als PMO medewerker, Project- of Programma Secretaris het verschil kunt maken. Zo is er aandacht voor moderne methoden als Agile scrum en Lean Six Sigma. Maar ook onderwerpen als configuratiemanagement, projectdossier en structuur komen aan de orde. Het niveau en de toetsingseisen van IPMA PMO liggen tussen IPMA D en IPMA C. Het IPMA PMO-certificaat is vijf jaar geldig. De gegevens van de kandidaten die het IPMA PMO Certificaat hebben behaald worden opgenomen in een (nationaal) register van IPMA.
 

Onderscheid je als professioneel PMO’er

Kortom, wil jij je onderscheiden als PMO’er, schrijf je dan in en ga voor de IPMA PMO certificering. Voor meer informatie over de training en om je aan te melden kun je terecht op: Cursus IPMA PMO. De eerste PMO professionals hebben zich al aangemeld. Doe net als hen en regel dit jaar nog je certificering.
 

In-company ook mogelijk

Uiteraard kunnen we ook de In-company variant van de training aanbieden als je met meerdere collega’s tegelijk voor IPMA PMO certificering gaat.
 

Deel dit bericht via: