Eerste groep cursisten in training voor certificering IPMA PMO

IPMA PMO van start

Op 28 oktober is bij PMO Institute de eerste groep cursisten gestart met de opleiding IPMA PMO. In november kunnen deze cursisten bij IPMA Certificeren het IPMA PMO examen doen. Volgens IPMA is het belang van een professioneel PMO (Project Management Office) de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Een PMO is een verbindend dienstencentrum voor de organisatie zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau. Diensten aan het management van projecten, maar ook aan programma’s en portfolio’s. PMO Institute en Cerios bieden een trainingsprogramma van vier dagen waarin professionals, die werkzaam zijn in een Project Management Office, door onze ervaren trainers worden voorbereid op het succesvol behalen van het IPMA PMO certificaat.
 

Grijp je kans en schrijf je in voor de opleiding die start op 25 november

Wil jij je onderscheiden als PMO’er, schrijf je dan in en ga voor de IPMA PMO certificering. Voor meer informatie over de training en om je aan te melden kun je terecht op: Opleiding IPMA PMO. De periode van inschrijving is in volle gang. Doe net als de cursisten die je voorgingen en regel dit jaar nog je certificering.
 

In-company ook mogelijk

Uiteraard kunnen we ook de In-company variant van de training aanbieden als je met meerdere collega’s tegelijk voor IPMA PMO certificering gaat.
 

Cursus IMPA PMO