Eerste certificaten IPMA PMO in Nederland behaald door cursisten PMO Institute

Projectcoördinatoren Stedin bijten de spits af

Na een vierdaagse training bij PMO Institute en Cerios hadden twee projectcoördinatoren van netbeheerder Stedin zich als eerste en enige kandidaten aangemeld voor het IPMA PMO examen op 19 november 2015, een nieuw ontwikkelde dienst die IPMA Certificering voor de eerste keer aanbood. Beide kandidaten slaagden voor het examen en ontvingen de eerste twee IPMA PMO certificaten (nr. 1 en 2) van Joop Schefferlie, Directeur IPMA Certificering.
 

Positieve feedback op de IPMA PMO training

Naast een maximale slagingsscore waren de cursisten bijzonder enthousiast over de eerste 4-daagse IPMA PMO training.

  • De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond het leerzamer, intensiever en ook leuker dan verwacht.
  • Ik ben echt heel enthousiast over de manier waarop de training werd ingevuld, geen saaie powerpoint presentaties, maar echt actief en dynamisch aan het werk met elkaar, veel praktische oefeningen, waar je wat mee kunt. De dagen vlogen voorbij.
  • Eén van de betere trainers die ik ooit heb gehad. Hij heeft veel kennis van het vak, veel ervaring als trainer en voelt de groep goed aan.
  • Fantastische methode – geen beamer, enkel gebruik van flipchart en post-its maak ik tegenwoordig niet vaak meer mee. Op die manier blijft de leerstof ‘beter hangen’ heb ik gemerkt. Ook heel erg gericht op het persoonlijke.

 

Inschrijven?

Overweeg je ook te gaan voor het IPMA PMO Certificaat? Voor meer informatie over de training en om je aan te melden kun je terecht op: Opleiding IPMA PMO.
 

In-company ook mogelijk

Uiteraard kunnen we ook de In-company variant van de training aanbieden als je met meerdere collega’s tegelijk voor IPMA PMO certificering gaat.
 

Cursus IMPA PMO