PMO MaturityScan ©

Direct aanvragen  
 

Met de PMO MaturityScan van PMO Institute krijgt u inzicht in de prestaties van uw project organisatie. De MaturityScan kan worden ingezet bij de opzet van uw PMO, of als uw PMO is ingericht en u na een periode wilt toetsen of de organisatie voldoet aan de verwachtingen. Waar kunt u verbeteren en in welk tempo? De PMO MaturityScan geeft u een goed beeld van de status van projecten en maakt inzichtelijk welke resultaten de genomen acties opleveren.

PMO Institute kan uw project organisatie doorlichten en geeft advies welke services verbeterd kunnen worden en op welke wijze. Met de implementatie van de adviezen van de PMO MaturityScan realiseert u een end-to-end projectbeheersing waardoor uw project succes toeneemt en risico’s verkleind worden.

Onderwerpen van de PMO MaturityScan © zijn:

Project Governance
Portfolio Management
Project Ondersteuning
Baten (Benefit) Management
Kennis- en Kwaliteit Management
Management van het menselijk kapitaal

Het huidige PMO- en project management proces wordt in de bestudering van documenten meegenomen plus: management- en voortgangsrapportages, project contracten, PMO handboek, de processen rond de beheersaspecten T, G, K, I, O, en R (opzet, bestaan en werking van de processen).

Het resultaat van de MaturityScan is een uitgewerkt rapport met daarin, per onderdeel, het verschil tussen de verwachting, de huidige situatie en aanbevelingen voor verdere professionalisering van uw project organisatie.
 

PMO MaturityQuickScan ©

Wilt u snel inzicht in het niveau van volwassenheid van uw Programma- en Projectondersteuning? De PMO MaturityQuickScan geeft u dit inzicht met aanbevelingen voor verbetering.

De MaturityQuickScan bestaat uit een gestructureerd interview op bovengenoemde gebieden met 2 stakeholders uit de projectorganisatie. De interviews resulteren in een rapport. Het rapport wordt binnen een week na de interviews opgeleverd.
Wij rekenen hiervoor € 480,00 excl. btw
 

Heeft u interesse?

 Stuur een e-mail naar: info@pmoinstitute.com of neem contact op met Erik de Kooter via