Cursus informatie en voorwaarden

Voorwaarden voor deelname

Studiemateriaal
Tijdens de cursussen wordt gebruik gemaakt van cases, hand-outs en literatuur. PMO Institute richt zich niet op één bepaalde project methode. Elke organisatie heeft zijn eigen dynamiek. Tijdens de cursussen worden de meest gebruikte projectmethoden belicht.

Certificaat
Met uitzondering van de IPMA opleidingen, wordt elke cursus afgesloten met een Certificaat van PMO Institute. Dit is het bewijs van uw deelname aan deze opleiding of training. U ontvangt het certificaat als u in voldoende mate aanwezig bent geweest bij de cursus of training.

Inschrijven
Schrijf je in door het formulier onderaan de cursus in te vullen. Na je inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging met de factuur. Je aanmelding is pas definitief als de factuur betaald is. Er geldt een bedenktijd van 14 dagen na aanmelding, tenzij anders overeengekomen.

Annulering
Indien u verhinderd bent om aan een opleiding of training mee te doen, kan deze plaats worden ingenomen door een andere medewerker uit de organisatie. Is dit niet mogelijk en is annulering noodzakelijk, dan kunt u dit zonder kosten doen tot 1 maand voor de start van de opleiding. Bij annulering tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de opleiding bent u 50% van de kosten verschuldigd. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Intake- en coachingsgesprekken kunt u tot een week voor aanvang zonder kosten wijzigen. Bij wijziging binnen een week wordt een bedrag van € 95,- administratiekosten in rekening gebracht.

Reclames
Reclames dienen binnen 2 weken na uitvoering van de verrichte werkzaamheden schriftelijk te worden gemeld bij PMO Institute. Indien niet binnen de genoemde termijn wordt gereclameerd, zijn de werkzaamheden van PMO Institute door de opdrachtgever aanvaard. Zie ook klachtenregeling PMO Institute.

Arrangementskosten
Alle opleidingsprijzen zijn inclusief arrangementskosten. Het arrangement bestaat uit gebruik van conferentieruimte(n), accommodatie, consumpties tijdens de training en maaltijden. Eventuele kosten voor hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen.

Bevestiging & Locatie
Voorafgaand aan de cursus ontvangt u van ons bevestiging van uw deelname. Een cursus vindt plaats bij inschrijving van minimaal 6-12 deelnemers. Onze cursussen vinden plaats in het midden van het land.

Algemene voorwaarden
Bovenstaande punten zijn een aanvulling op onze Algemene voorwaarden.

| Ga terug naar vorige pagina